Waarom wij doen wat we doen


Spot On Vastgoedpresentatie wil, als expert op het gebied van vastgoedmarketing, een waardevolle partner zijn voor huizenverkopers en vastgoedprofessionals. 

“Sales price gets you interest…home staging gets you offers!”  ~ Gary Keller

Visie
Cijfers

Actief bijdragen aan de professionalisering en positionering van het vak ‘vastgoedstyling’ in Nederland als marketingmiddel voor een succesvolle woningverkoop.

Missie

Voor élke woning in Eindhoven en omstreken gaan wij voor het beste verkoopresultaat met professionele inzet van vastgoedpresentatie.

Kernwaarden

Persoonlijk & betrokken

Naast de professionele, zakelijke kant van ons vak vinden wij het net zo belangrijk om de menselijke, relationele kant van ons vak uit te dragen. Wij hechten veel waarde aan  een goede relatie en optimale samenwerking met alle betrokken partners.

Professioneel & bezielend

Wij oefenen ons vak met veel passie en bezieling uit en zijn ambassadeurs voor een verdere professionalsering van het vak. We love to stage!

Respectvol & integer

Integriteit en respectvolle communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan uiterst zorgvuldig met uw (vaak persoonlijke) spullen om. We zijn goed verzekerd en iedereen die voor ons werkt kan een verklaring van goed gedrag overleggen.

Pragmatisch & resultaatgericht

Het stylen van een woning heeft niets te maken met persoonlijke smaak of wooncomfort. Wij stylen woningen voor de positionering richting potentiële kopers, met als doel de woning zo snel mogelijk en voor een met een zo hoog mogelijke opbrengst te verkopen.

Sinds 2008 heeft Spot On Vastgoedpresentatie bijna 2.000 woningen gestyled in Eindhoven en omgeving. Een niet gestylde woning in de regio Eindhoven is gemiddeld 151 dagen (circa. 5 maanden) op de markt. De gemiddelde verkooptijd van een woning die door Spot On Vastgoedpresentatie onder handen is genomen wordt verkort naar slechts 56 dagen (circa. 3 maanden).


Onze Filosofie

De meest optimale woningpresentatie komt volgens ons tot stand door de betrokkenheid en een goede samenwerking tussen huizenverkoper, makelaar en home stager, de zogenaamde ‘dynamische driehoek’.

Spot On Vastgoedpresentatie is lid van de volgende (branche) organisaties: Keurmerkstylist Vastgoed, BNS CRISP & RESA PRO

spoton-bsn-crisp-logo
spoton-keurmerk-stylist-vastgoed-logo
logo-resa