Het Spot On Staging Team • Paula Bullard
  Paula Bullard
  Mede-eigenaar en stylist
Paula Bullard
Mede-eigenaar en stylist

In 2008 startte Paula haar onderneming in vastgoedstyling, een vak dat toen nog relatief onbekend was in Nederland. Daarvoor deed zij ruim 15 jaar ervaring op bij diverse multinationals in de high tech sector op het gebied van marketing en productontwikkeling. Paula was een van de eerste gecertificeerde vastgoedstylist met het ‘Keurmerkstylist Vastgoed’, het Nederlands keurmerk voor professionele vastgoedstylisten. Paula vindt het belangrijk om op de hoogte te blijven van internationale trends & ontwikkelingen, zowel binnen haar vak als de totale woningmarkt. Tevens adviseert ze vastgoedprofessionals en woningverkopers op het gebied van vastgoedmarketing en -presentatie. Naast het runnen van het bedrijf is Paula ook graag hands on bezig met de styling en presentatie van de woningen.

Wist u dat Paula graag muziek luistert en een hele brede muzieksmaak heeft?

 • Arno Verhoeven
  Arno Verhoeven
  Mede-eigenaar en projectmanager
Arno Verhoeven
Mede-eigenaar en projectmanager

Arno is mede-eigenaar en breed inzetbaar. Van het managen van projecten tot het regelen van de IT zaken en administratie. Tijdens projecten stuurt hij onze facilitaire dienstverleners zoals schilders en schoonmaakbedrijven aan. Hij is secuur, correct en vindingrijk. Arno heeft bijna 20 jaar in de high tech sector gewerkt als ingenieur op het gebied van R&D en projectmanagement.

Wist je dat Arno zich al van jongs af aan radiozendamateur is? Met zijn ‘call sign’ PE1icq experimenteert hij samen met andere radiozenders met het uitzenden en ontvangen van radiosignalen wereldwijd.

 • Hedy de Bont
  Hedy de Bont
  Styling assistent
Hedy de Bont
Styling assistent

Met ruim 14 jaar ervaring bij diverse makelaarskantoren is Hedy een styling assistent met kennis van zaken. Ze is initiatiefrijk, vrolijk van aard en voelt anderen goed aan. Dit maakt haar tot iemand die plezierig contact kan onderhouden met vastgoedprofessionals en huizenverkopers. Binnen het Spot On team houdt Hedy zich bezig met werkzaamheden op het gebied van communicatie en styling.

Naast haar werk geniet Hedy van haar man en twee kinderen. Wist u dat Hedy in haar vrije tijd graag keramiek maakt en ontwerpt?

 • Pedro Javier Ortiz
  Pedro Javier Ortiz
  Medewerker logistiek
Pedro Javier Ortiz
Medewerker logistiek

Javier is de stille kracht van het team. Niet alleen heeft hij oog voor detail, hij is georganiseerd en uiterst correct. Binnen het Spot On team houdt Javier zich bezig met werkzaamheden op het gebied van logistiek en magazijn. Javier verzorgt het voorraadbeheer en ziet erop toe dat de meubels en accessoires op het juiste adres aankomen.

Wist u dat Javier ruim 15 jaar zijn eigen bedrijf in de woonbranche in Ecuador heeft gehad?

 • Alwin Spreuwel
  Alwin Spreuwel
  Styling assistent
Alwin Spreuwel
Styling assistent

Alwin is een echte sfeermaker. Zijn gevoel voor stijl en sfeer maken hem tot een styling assistent met oog voor detail. Hij is open en spontaan en weet van aanpakken. Als visual merchandiser in de mode-, bloem- en interieurbranche deed hij ervaring op met styling, kleur en materiaalgebruik. Binnen het Spot On team houdt Alwin zich bezig met werkzaamheden op het gebied van communicatie en styling.

Alwin woont samen met zijn partner en twee Franse buldogs. Hij is een echte levensgenieter die houdt van reizen, uitgaan en lekker eten.

Wil jij ons team versterken?

Bij Spot On Vastgoedpresentatie zijn we altijd op zoek naar getalenteerde mensen die zich kunnen identificeren met de kernwaarden van ons bedrijf. Daarnaast zijn we erkend leerbedrijf en hebben we met regelmaat beschikbare stageplaatsen voor studenten.