PERSBERICHT: Eindhovense Keurmerkstylist Vastgoed wint internationale award

PERSBERICHT: Eindhovense Keurmerkstylist Vastgoed wint internationale award

De Eindhovense vastgoedstylist Paula Bullard, eigenaar van Spot On Vastgoedpresentatie en lid van de Amerikaanse Real Estate Staging Association, heeft afgelopen weekend de RESA 2016 Best Vacant Home Stager of The Year International Award gewonnen.

‘Als lid van RESA bezoek ik jaarlijks de conventie. Op deze manier blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied. Daarnaast ben ik lid van de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS-CRISP en erkend Nederlands Keurmerkstylist Vastgoed. Ik ben er trots op dat Nederland tot een van de voorlopers op het gebied van vastgoedstyling behoort. Het is dit jaar voor het eerst dat RESA de ‘Best Vacant Home Stager of The Year™ Award ook in de categorie internationaal uitreikte. Dat ik de eerste ben die deze heeft gewonnen is een prachtige erkenning voor ons werk maar ook een mooie opsteker voor de Nederlandse vastgoedbranche,’ aldus Bullard.

De winnaars werden bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse RESA conventie die op 23 januari 2016 plaatsvond in het Treasure Island Hotel in Las Vegas. De ‘Best Vacant Home Stager Of The Year International’ Award wordt toegekend aan vastgoedstylisten die professionaliteit en excellentie in hun vak weerspiegelen. De winnaar werd gekozen door andere professionals uit de vastgoedindustrie. Middels twee rondes beoordeelden zij een aantal referentieprojecten van de deelnemers op diverse criteria voor het bevorderen van de woningverkoop met de inzet van vastgoedstyling.

Bullard: ‘Ik vind het als vastgoedprofessional belangrijk om de lat hoog te houden. Op die manier kan ik makelaars en huizenverkopers de juiste tools bieden die het gewenste resultaat opleveren. Deze award is voor mij een erkenning dat we goed bezig zijn.’

Over The Real Estate Staging Association®

De Real Estate Staging Association® (RESA®) is de Amerikaanse brancheorganisatie voor professionele vastgoedstylisten, makelaars en re-designers. Kijk voor meer informatie over de organisatie en de conventie op www.RESAConvention.com. Meer informatie over de RESA® Awards is te vinden op www.HomeStagingIndustryAwards.com. Voor meer informatie over vastgoedstyling kunt u contact opnemen met Keurmerkstylist, de Nederlandse brancheorganisatie voor vastgoedstylisten via http://www.keurmerkstylist.nl/ of de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten, BNS-CRISP via http://bnscrisp.nl/.

Spot On Vastgoedpresentatie

Spot On Vastgoedpresentatie wil, als expert op het gebied van vastgoedmarketing, een waardevolle partner zijn voor huizenverkopers en vastgoedprofessionals in Eindhoven en omgeving. Sinds 2008 heeft eigenaresse Paula Bullard samen met haar team in deze regio ruim 2.000 woningen gestyled. Voor meer informatie kunt u terecht op www.sovp.nl.


Angel Nijskens