Enkele referenties van Spot On Vastgoedstyling


 • Paula, dankjewel voor het enthousiasme en de expertise van jou en je team. You did a great job! The house looks very welcoming and smart after your restyling job. I am very ,very happy with the result!

  Mevr. Blankvoort, Son
 • Makelaar Soetens heeft in juni 2013 een perfect stylingsteam aanbevolen in persoon van Paula Bullard van “Spot On Vastgoedstyling”, die in combinatie met vastgoed fotografe Danielle van den Berg voor een uitstekende, zeer goed verzorgde presentatie op Funda hebben zorg gedragen. De inzet van het stylingsteam en de makelaar hebben, zeker gezien de situatie op de huizenmarkt in deze tijd, geleid tot relatief snelle verkoop naar volle tevredenheid van de verkopers!

  De heer en mevr. Breuer, Woningverkoper Eindhoven
 • Na de restyling actie van ons huis door Spot-On zagen via de statistiek van Funda een ver-vijfvoudiging van het aantal hits tov de oude presentatie. Binnen 2 weken de eerste bezichting en na 4 maanden is het huis verkocht! Spot-On heeft het huis een sfeer gegeven van warmte, eenheid en rust. Binnen één week de restyling voor elkaar, in goed overleg en op efficiënte wijze. Een kundig, sympathiek en bezield team! Heel handig ook dat ze een prachtige voorraad hebben aan spullen.

  Mevr. de Jongh, Eersel
 • Paula always goes the extra mile. Her service is very good and the results have met my expectations.

  M. Smits, Planontwikkerlaar
 • Paula, you did a great job in re-decorating our house in Veldhoven. Within 2 weeks SALE ! But mostly I admire your committment and your valued help in moving my parents to their new (last) environment. Love you for this XX

  J. Tissink, Huiseigenaar Veldhoven
 • Tijdens mijn bezigheden als executeur-testamentair voor mijn wijlen oom en tante heb ik Paula Bullard en haar firma Spot On Verkoopstyling gedurende de afgelopen maanden leren kennen als een professional in de ware betekenis van het woord. Zij combineert daarbij uitstekend haar eerder opgedane brede werkervaring als ondermeer makelaar en international marketeer en weet dat om te zetten in een efficiente en effectieve werkwijze die veel vertrouwen uitstraalt. Zij biedt hierbij, naast een hoog niveau van styling, een volledig pakket aan diensten die benodigd zijn bij een optimale verkoopproces van een appartement, woning of gebouw. Kern van deze full service range is dat ik, op 140 km afstand, geheel geen omkijken had naar het appartement, dat inmiddels verkocht is, en dat ik gedurende het proces een grote mate van ‘ontzorging’ heb ervaren. Volledig geintegreerd in Nederland gedurende de afgelopen 15 jaar en met een stevig en betrouwbare netwerk van vaklieden, heeft zij gelukkig haar Amerikaanse achtergrond van echte service op hoog niveau bieden weten te behouden hetgeen uitzonderlijk is!

  R. Dikhof, Voorburg
 • Een prima styliste met een goede dosis enthousiasme, vakkennis en overtuigingskracht! Daarnaast ook een eigen magazijn met inventaris, erg handig!

  Jac Janssen, Owner Janssen Steijlen Makelaars Veldhoven
 • Een uitstekende verkoopstyliste met een zeer goede kennis van zaken, enthousiasme en ervaring. Dankzij de styling van zowel bestaande woningen als nieuwbouwwoningen werden de woningen effectief in de markt gezet en dat heeft een positieve uitwerking gehad op de verkoopaantallen.

  Erik van den Hurk, kandidaat makelaar AB Makelaar Eindhoven
 • Een hele goede verkoopstyliste! Mede dankzij haar inspanningen hebben wij nu meerdere nieuwbouwwoningen verkocht.

  Femke de Laat- van Laarhoven, NVM makelaar, Ed Willems makelaardij

Zelf een referentie achterlaten:


Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Ik ben een

Uw referentie