Experts in vastgoedmarketing

Spot On Vastgoedpresentatie wil een waardevolle partner zijn voor huizenverkopers en vastgoed professionals met onze expertise in vastgoedmarketing. Het stylen van een woning heeft daarom ook niets te maken met persoonlijke smaak of wooncomfort. Elke woning krijgt een eigen stijl, die we optimaliseren op basis van de doelgroep, de aanwezige meubels en het beschikbare budget, met als doel de woning snel en met een zo hoog mogelijke opbrengst te verkopen.

Wij oefenen ons vak met veel passie en bezieling uit en zijn ambassadeurs voor een verdere professionalisering van het vak. We zijn niet alleen stylisten, we kennen de trends maar kijken bijvoorbeeld ook verder:

  • Voor de beoogde doelgroep is het beter om een van de slaapkamers te presenteren als werkkamer of sportruimte.
  • Kunnen we bij de fotografie de kijkhoek zo kiezen dat de deur naar het balkon ook mooi in beeld staat?
  • Die grote boom in de voortuin moet gesnoeid worden zodat de bijzondere daklijn vanaf de straat beter te zien is.
  • Wat is voor nu de beste selectie van foto’s om dit pand goed op de markt te zetten?

Met echte meubels, kunst en accessoires

uit onze eigen voorraad, kunnen we zowel voor de korte termijn als bij een langere periode de complete inrichting van een pand of modelwoning realiseren. We plaatsen geen kartonnen dozen of luchtbedden want we beschikken over voldoende stijlvolle moderne meubels en elegante vintage stukken voor een aangename sfeer.

Integriteit & Communicatie

Naast de professionele, zakelijke kant van ons vak vinden wij het net zo belangrijk om de menselijke, relationele kant van ons vak uit te dragen. Integriteit en respectvolle communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan uiterst zorgvuldig met uw (vaak persoonlijke) spullen om. We zijn goed verzekerd en iedereen die voor ons werkt kan een verklaring van goed gedrag overleggen.

Ons team bestaat uit professionals met ruime ervaring. We stellen ze even voor….

Paula Bullard

In 2008 startte Paula haar onderneming in vastgoedstyling, een vak dat toen nog relatief onbekend was in Nederland. Daarvoor deed zij ruim 15 jaar ervaring op bij diverse multinationals op het gebied van marketing en productontwikkeling. Paula is een van de eersten met het certificaat ‘Keurmerk stylist Vastgoed’, het Nederlands keurmerk voor professionele vastgoed stylisten. Ze is op de hoogte van de laatste internationale trends, zowel binnen haar vak als de totale woningmarkt. Naast het runnen van het bedrijf is Paula ook graag hands on bezig met de styling en presentatie van de woningen.

Paula

Arno Verhoeven

Arno is mede-eigenaar en breed inzetbaar. Van het managen van projecten tot het regelen van de IT zaken en administratie. Tijdens projecten stuurt hij onze facilitaire dienstverleners zoals schilders en schoonmaakbedrijven aan. Hij is secuur, correct en vindingrijk. Arno heeft bijna 20 jaar in de high tech sector gewerkt als ingenieur op het gebied van R&D en projectmanagement.

Arno