Verras de kijker…aangenaam!


Onze ervaren stylisten begeleiden u bij de stappen die nodig zijn om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren voor het juiste publiek. Van een starterswoning tot een luxe villa, samen maken wij potentiële kopers nieuwsgierig naar uw woning!

Daarbij is het allereerst de kunst om de woning zodanig te presenteren dat deze aansprekend is voor een breed publiek, zodat er veel kijkers komen. Wij stylen zowel bestaande als leegstaande woningen, huur- en modelwoningen in alle prijsklassen.

Woningpresentatie plan

Tijdens een persoonlijk consult stellen wij een op maat gemaakt woningpresentatieplan op. Dit plan bevat een overzicht van zaken die aangepakt moeten worden om tot een optimale woningpresentatie te komen. Indien gewenst kan ons deskundige team volledige of gedeeltelijke ondersteuning bieden bij de uitvoering van het plan.

Verkoopstyling

Een huis kopen is een kwestie van gevoel. Met professionele verkoopstyling zorgt u voor de juiste koopbeleving. Wij kunnen u daarbij ondersteunen door de pluspunten van uw woning extra te benadrukken. Dit stelt geïnteresseerden in staat om met een frisse blik naar hun ‘nieuwe’ huis te kijken en een bod uit te brengen!

Meubelverhuur

Met onze uitgebreide collectie kunnen wij elk type woning stylen voor de gewenste doelgroep. Wij verhuren meubels, accessoires en kunst uit eigen voorraad.

Fotografie

Onze gespecialiseerde vastgoedfotografen leveren foto’s in hoge resolutie die huizenverkopers en makelaars kunnen gebruiken voor marketingdoeleinden.

Ondersteunende diensten

Wij leveren ondersteunende diensten bij het realiseren van optimale woningpresentatie. Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven in de regio Groot Eindhoven voor het verzorgen van professioneel schilderwerk, schoonmaakwerkzaamheden, wand- en vloerafwerking en tuinonderhoud.

vastgoedfotografie SOVP
sv_services_2